Skip to main content

Trots op onze windmeters

Al jaren leveren wij met veel plezier windmeters aan een verscheidenheid van bedrijven in meerdere landen. Zo hebben we al verschillende evenementen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Roemenië mogen voorzien van Windmeters. We zijn erg trots op ons product en onze klanten en zullen er altijd alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom kijken we constant hoe we ons product kunnen optimaliseren en zijn we ook bezig met de ontwikkeling van een product dat naast wind ook weeromstandigheden en regen kan meten. Zo kunnen we u in de toekomst voorzien van een compleet beeld van de weersomstandigheden. 

Ontwikkeld met en door klanten

Onze windmeters zijn uniek. Ze zijn namelijk ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. Van moment één stonden wij open voor klantfeedback en hebben we wensen van klanten meegenomen in de ontwikkeling van de windmeters. Onze windmeters worden dan ook in eigen beheer gebouwd. Daarnaast we hebben onze eigen software ontwikkeld om zo snel en accuraat mogelijk windgegevens te kunnen aanleveren. Dit alles heeft geleid tot de compacte, handzame en slimme windmeters die we nu verhuren!

Realtime monitoring via ons online portal

Door onze slimme software is het mogelijk om uw windgegevens direct in te zien via ons online portal. De windmeter stuurt constant de meest actuele windgegevens door, zodat u een snel en precies beeld krijgt van de windsnelheid op uw locatie. Via een link, die u ook kunt delen, komt u direct bij de relevante gegevens. Zo kunt u op elk moment op elke plek gemakkelijk en snel de windstatus checken!

Windmeter huren?

Wilt u één of meerdere windmeters huren en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? We helpen u graag verder!

  • Partner

  • Betrouwbaar

  • Snel

  • Accuraat